YKSITYISTUNNIT

Yin jooga

Yin jooga on lempeä joogamuoto, jolla pyritään vapauttamaan kehon ja mielen kireyksiä. Yin jooga on hidastempoista ja asanoissa viipyillään useiden minuuttien ajan, jolloin päästään vaikuttamaan lihaskalvoihin, nivelsiteisiin ja sidekudoskalvoihin. Yin jooga harjoitusteni kivijalkana on rangan kuusi eri liikesuuntaa ja ohjaukseni pohjautuu funktionaaliseen anatomiaan eli yksilöllisen liikkuvuuden ymmärtämiseen. Tämän vuoksi harjoitus sopii lähes kaikille, eikä se edellytä aiempaa kokemusta.

Yin jooga 90 minuuttia toteutetaan yksityistunteina.

Restoratiivinen jooga

Restorativiinen jooga on erinomainen työkalu fyysisen ja henkisen palautumisen ja rentoutumisen tueksi. Restorativiisessa joogassa asanat tuetaan lisävarusteilla siten, että lähes kaikki kehollinen tuntuma minimoidaan. Harjoitus aktivoi parasympaattista hermostoa, jolloin kehon ja mielen palautuminen ja uusiutuminen voivat alkaa. Asanoissa viipyillään jopa 10-30 minuuttia harjoittajan lähtötilanteesta ja asanasta riippuen. Harjoitus ei edellytä aiempaa kokemusta.

Restoratiivinen jooga 90 minuuttia toteutetaan yksityistunteina.

Jooga Nidra

Jooga Nidra on turvallisesti ohjattu kehomeditaatio, jolla pyritään saavuttamaan syvä rentoutumisen tila. Tätä tilaa  kutsutaan myös hereillä olon ja syvän unen välissä olevaksi välitilaksi, josta puuttuu valveilla olon reaktiivisuus ja potentiaali vääriin tulkintoihin. Sillä voidaan vaikuttaa muun muassa unirytmin normalisointiin, ahdistuksen ja stressin vähenemiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen.

Jooga Nidra 30 minuutin ohjaus suunnitellaan aina yksilöllisesti vastaamaan harjoittajan tarpeita ja toiveita ja siitä sovitaan etukäteen. Jooga Nidra voidaan yhdistää Yin joogan tai Restoratiivisen joogan harjoitukseen.

Kahvakuula- ja Kuntonyrkkeilyohjaus

Kahvakuula- ja Kuntonyrkkeilyohjaukset suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti vastaamaan harjoittajan tarpeita ja toiveita. Ne toteutetaan turvallisesti tunnin mittaisina yksilöohjauksina. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeitasi vastaava kokonaisuus.