NEUROSONIC

Neurosonic Professional -tuoli

Neurosonic-menetelmä tuottaa matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtely vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Unen mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä korjaantuu.

RENTOUTUS

Rentouttavat ohjelmat ohjaavat kehon meditaation kaltaiseen tilaan. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet kuten ahdistus, unihäiriöt ja kipu helpottuvat. Rentoutusmenetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

PALAUTUS

Palauttavat ohjelmat sopivat urheilun jälkeen tai esimerkiksi turvotuksen lievitykseen. Nämä ohjelmat auttavat  myös työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin. Autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

AKTIVOINTI

Aktivoivia ohjelmia voidaan käyttää aineenvaihdunnan buustaamiseen, vireystilan kohottamiseen, lihasten lämmittelyyn sekä kipujen lievitykseen. Aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa. Siksi ne sopivatkin hyvin käytettäväksi esimerkiksi ennen treeniä.

Stressin lievitys

Hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat ja välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia, jolloin palautuminen mahdollistuu.

Kivun lievitys

Voimakas vaikutus autonomiseen hermostoon auttaa kehoa korjaamaan itsensä. Hermoverkosto rauhoittuu, nestekierto paranee ja kipu lievittyy.


Unen laatu


Unen mekanismit palautuvat, jolloin nukahtaminen helpottuu, yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa.

Palautuminen


Autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

Kaikki ohjelmat edistävät unen laatua ja vaikuttavat sekä fyysiseen että psyykkiseen palautumiseen. Vaikutukset ovat yksilöllisiä ja säännöllisellä käytöllä saadaan aikaiseksi parhaat tulokset. Lisätietoa Neurosonicista löydät osoitteesta https://www.neurosonic.fi